
Подаръци от солени палачинки с пилешко-доматена плънка
Признавам, че идеята за рецепта за палачинки с пилешко-доматена плънка не е моя, а на Деан. Той приготвя пълнежа за палачинките за втори път, но първи пропуснах да… Още »
Pin It
Солен щрудел с аспержи, пресен грах и сирена
Идеята ми за този щрудел беше малко по-различна. Исках да го направя с варена шунка, но бях забравила да добавя шунката в списъка за пазаруване. Аз винаги пазарувам… Още »

Патладжанени медальони с кайма и ементал
Предпочитам винаги когато е възможно да приготвям рецепти според сезона. Смятам, че пролетните плодове са най-вкусни именно през пролетта и дори да ги намираме и през зимата, вкусът… Още »
Pin It
Пилешки сърца по селски в гювече и спомени за Рио де Жанейро
В много държави по света пилешките дреболии не са на почит. Още повече, те просто се изхвърлят и на никой не му минава през ум какви вкусотии могат… Още »
Pin It
Пълнени гъби чинкуе формаджи
Има хиляди рецепти за пълнени гъби и по-точно различни вариации за плънката. Ето няколко идеи: Напълнете гъбите с пънчетата на самите гъби, като ги накълцате на ситно и… Още »

Пилешки крилца с люти чушки глазирани в Кока Кола
Тази рецепта я видях в Щатите, където комбинацията пилешки крилца, бира и боулинг си е класика. Може би най-популярната рецепта за целта е „пилешки крилца бъфало“, но и… Още »

Апетайзър с круши, рукола и сушена свинска рибица
В рецептата за този апетайзър може да се използва всякакъв вид изсушено свинско филе. Лесно ще намерите т. нар. филе „Елена“, което традиционно се прави от рибицата на прасето, като… Още »

Хрупкава целина с рикота и орехи
Искам да ви покажа една рецепта с целина – идеален апетайзър за началото на пролетта. Изключително витаминозна рецепта.