Случва и ви се вечер да ви се прияде нещо сладко? На мен лично – често! Ето една идея как да си направим домашен течен шоколад с ядки и фурми. За рецептата за домашен шоколад са ви необходими какао на прах, рожков, кашу, бадеми, фурми, 2 жълтъка, вода и кафява захар. Важно е да се отбележи, че за домашния течен шоколад ядките трябва да бъдат сурови, а яйцата – изключително пресни.
Вижте още:
Лешниково-шоколадов фъдж с ром
Домашен течен шоколад с ядки и фурми

От 05/02/2014
Публикувано на :Случва и ви се вечер да ви се прияде нещо сладко? На мен лично - често! Ето …
Необходими продукти
- 150 грама бадеми сурови
- 150 грама кашу сурово
- 4 с.л. брашно от рожков
- 4 с.л. какао на прах
- 10 броя фурми без костилка
- 6 с.л. захар
- 1 кафяна чаша вода
- 2 жълтъка
Приготвяне
- Ядките се пасират предварително в блендер.
- След това се добавят останалите съставки и се пасира докато се получи хомогенна смес.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!