pastarva_s_medena_gorchiza_i_kartofena_salata_sas_sumak

Изчистеният и семпъл вкус на рибата , макар да допада на много хора самостоятелно, смятам, че компанията на медената горчица му допада много. В Америка продаваха готова медена горчица и беше един от любимите ми сосове. Сега обаче аз реших да си приготвя соса сама като смесих мед, дижонска горчица и горчица на зърна. Добавих и няколко капки соев сос. Приготвянето на пъстървата отнема само около 30 минути и опитът определено си заслужава времето, така че опитайте рецептата!

Идеята за салатата я имам от моя читателка на блога, която ми даде рецептата. Нейна приятелка туркиня приготвя картофената салата със сомак, лимонов сок, зехтин и праз. Аз замених праза със стар лук и ето какво се получи!

Ако сте се спрели на комбинация пъстърва и картофи ето още една идея как да приготвите рибата.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Пъстърва с орехи и печени домати

Рибни шишчета от бял амур

Медена сьомга с пармезанови аспержи

Pin It
pasta_s_riba_ton_na_furna

Фарфалите, казват, че най-често се използват за салати. Вярно е – формата им е изключително атрактивна – с форма на пеперуда и опредлено красят добре всяка салата. Но аз вярвам, че могат да се използват и в основни ястия, както в този случай – фарфале с риба тон на фурна.

Следвайте практическите съвети за приготвяне на ястия с паста, за да получите по-добри резултати. Разгледайте и останалите предложения за рецепти с паста.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg?ref=hl

Вижте още:

Пълнозърнести спагети с песто росо

Спагети карбонара – история и рецепта

Спагети с вурстчета в доматен сос

Спагети с наденица

Pin It