Камутът е древна, едра пшеница, която през последно време печели все по-голяма и заслужена популярност у нас. Основно камут можете да намерите в био магазините.

В днешното предложение камутът се съчетава успешно със свежия вкус на спанака, моркова и чушката. Не само вкусово, но и цветове камута и зеленчуците се допълват добре. При готвенето особено ключово е да нахраним също и очите.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Вижте още:

Ньоки с извара и спанак

Банички – охлювчета с извара и спанак

Пълнени калмари с ориз и спанак

Pin It
skumria_na_furna_s_div_chesan

Няма нищо необичайно в тази рецепта – един от десетките варианти на рецепти за скумрия на фурна. Тъй като сега е сезонът на зеленините, аз реших да напълня скумрията с див чесън, лимони у домати. Съответно я сервирах и върху прясно листо див чесън.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Вижте още:

Пъстърва с майонеза и пресни картофи

Пъстърва с медено-горчична коричка и картофена салата със сомак и лук

Пъстърва с орехи и печени домати