Филетата от пангасиус са особено предпочитани, защото се приготвят бързо и вкусът на самата риба се харесва на повечето хора. Азиатският вкус на рибата успешно се съчетава с различни гарнитури и като цяло допада на българина. В случая рибния вкус на рибата е приятно освежен от магданоза, а за повече мекота е добавена сметана. Кедровите ядки придават деликатна ядковост и хармонията от вкусове в пълна!
Остава да опитате да приготвите рибата и няма да се чудите вече как да приготвите пангасиус!
Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg?ref=hl
Вижте още:
Поширана сайда с виолетово ризото
Сьомгова пъстърва със сметана, синьо сирене и стафиди
Сьомга с босилеково песто и сос тартар
Pin It