Начало »
pangasius_s_magdanoz_i_kedrovi_yadki

Пангасиус с магданоз и кедрови ядки

В Никулден, Рибни На 04/12/2013 5 коментара

Филетата от пангасиус са особено предпочитани, защото се приготвят бързо и вкусът на самата риба се харесва на повечето хора. Азиатският вкус на рибата успешно се съчетава с… Още »

Pin It
salata_ot_cvetklo_i_morkovi_s_chia_i_kedrovi_yadki

Салата от цвекло, моркови, чия и кедрови ядки

В Безмесни, Зима, Рецепти за пости На 22/11/2013 140 коментара

Честно да си призная не съм много на „ти“ с цвеклото. Мирише ми на пръст и това си е 🙂 Майка ми обаче постоянно ме убеждава по телефона… Още »

Pin It
farfale_s_pesto_roso

Фарфале с песто росо

В Есен, Зима, Италианска, Паста На 13/09/2012 130 коментара

Сицилианско песто, червено песто или песто росо е гъста паста приготвена най-често от сушени домати, зехтин, твърдо сирене (пекорино, пармезан), кедрови ядки (или орехи), магданоз, босилек, сол. Подправките… Още »

Pin It
salata_kapreze

Салата Капрезе за финала на Европейското по футбол 2012

В Безмесни, Италианска, Лято, Пролет, Салати На 01/07/2012 83 коментара

Нямам претенции да разбирам от футбол, макар  навярно да се интересувам една идея повече от повечето жени. Знам обаче, че Италия са ми фаворит за финала. Гледах мача… Още »

spaghetti_s_magdanozeno_pesto_i_svinsko_file_na_lenti

Бързи спагети с магданозено песто и свинско филе на ленти

В Есен, Зима, Италианска, Месо, Основни ястия, Паста, Пролет На 10/05/2012 172 коментара

Рецептата за спагети с магданозено песто се приготвя изключително бързо и е подходяща за всички онези случаи, когато искате да приготвите обяд или вечеря за бързо. Разбира се,… Още »

Pin It
magdanozeno_pesto

Магданозено песто

В Есен, Италианска, Лято, Пролет На 09/05/2012 80 коментара

Навярно многократно сте чували и опитвали песто дженовезе или онова същото зелено песто, направено от босилек (и не само). Песто дженовезе може да бъде приготвено в домашни условия,… Още »

Pin It