zelena_salata_s_citrusi_i_cherven_luk

През последните години можем да си намерим зелена салата по всяко едно време от годината. Аз лично след като я измия я накисвам за около 15 минути в студена вода. Казват, че така се премахват голяма част от химиите и вредните вещества в салатата. Кой знае дали е така, но аз го правя. После накъсвам салата на парченца и я суша в центрофугата за салата, която си купих преди време.

Ето още идеи за рецепти със зелена салата:

Зелена салата с пъдпъдъчи яйца и сушени домати

Зелена салата с рукола, мариновани сушени домати, орехи

Зелена салата със синьо сирене и ябълка

Букет от салати със запечено козе сирене

Харесайте страницата ни във фейсбук – http://www.facebook.com/Merudia.bg

 

Pin It