pateshki_sarza_sas_soev_sos

Отскоро преоткрих готвенето в гювеч. Ястието става по-различно на вкус. Вярно, пече се по-дълго време, но това в зимните месеци не го приемам за негатив. Последно приготвих ребърца със сос якитори в гювеча и станаха божествено вкусни. Сега ви предлагам следваща идея – рецепта за патешки сърца, запечени в гювеч със соев сос.

За рецептата използвах естествено приготвен соев сос на Kikkoman. Аз и друг път съм писала за тези соеви сосове, но ще ви припомня, че те са естествено ферментирали. Подобно на качественото вино и качественият соев сос се различава от некачествения по ферментацията. И не само!

Соевият сос можете да го прибавите както в процеса на готвене, така и да го оставите на масата и всеки да си сложи по време на хранене. Аз в тази рецепта за патешки сърца направих първото.

Харесайте страницата ни във Фейсбук – http://www.facebook.com/Merudia.bg

 

 

Pin It