Това предястие с пилешко е прекрасно начало за вашата вечеря с приятели. Ако пилешкото месо е сварено и накъсано предварително ще са ви необходими не повече от 15 минути да приготвите останалото. Можете да сварите пилето от предния ден и да го съхранявате в хладилник.
За летния вариант на тази рецепта с пиле, може да използвате пресни домати, но сега зимата аз слагам консервирани домати, които са предварително обелени. Ако случайно са цели – махам ципите им. Въобще не е трудно!
Подправката за домати, която е станала класика си е босилекът. Може също да добавите малко чубрица, магданоз и шарен пипер.
Ето още няколко предложения за пиле, което се комбинира с домати:
Пиле със сомак и белени домати
Харесайте страницата ни във фейсбук – http://www.facebook.com/Merudia.bg
Pin It