Свинският бут става много добре шпикован. Можете да направите разрези с остър и тънък нож и да шпиковате с морков, чесън, чушка, червен пипер, зелен пипер и въобще с всички, което обичате. Обикновено мнозина намират печения бут за сух, но разбира се това е въпрос на поднасяне. Ако шпиковате свинския бут с малко сланина или бекон и го поднесете със сосчето, в което е печен (можете да пасирате сосчето, заедно със зеленчуците) няма повече да ви се струва сух бута.

Може да приготвите допълнително сос, с който да полеете свинския бут. Също така, ако поднесете свинския бут със салата, тя ще даде допълнителна свежест на ястието.

Харесайте страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg  Vashata_mesarnica

Вижте още:

Роле от свинска плешка

Шпикован свински джолан на фурна с пресни картофи

Редено свинско

Pin It