Това е една от първите салати, които се научих да правя като ученичка. Рецептата я знам от един шуменски приятел на цялото ми семейство – чичо Добри. Приготвя се изключително бързо, можете да я приготвите от сутринта за вечерта или от предния ден. Даже по-добре, ако направите така. Ще си поеме лимончето по-добре.
Pin ItСалата с рулца от раци, царевица и грах Recipe

От 08/29/2012
Публикувано на :Това е една от първите салати, които се научих да правя като ученичка. …
Необходими продукти
- 1 консерва грах
- 1 консерва царевица
- 10-12 рулца от раци нарязани на ситно; може и повече, ако обичате
- 1 кофичка майонеза
- 2-3 с.л. копър нарязан на ситно
- сокът на половин лимон
- сол
Приготвяне
- Всички съставки се объркват добре. На снимката салатата е без копър, тъй като знаех, че гостите ми не обичат, но по принцип вярвам, че с копър салатата е по-добре!
- Оставя се в хладилник за около 2 часа.
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!