Искате ли да посетите едно от водещите винени събития у нас през тази година? Спечелете двоен вход за Balkans International Wine Festival 2013. Единственото, което трябва да направите е следното:

Отговорете на въпроса какво е Master of Wine?

Вашите отговори може да давате като коментари под този пост. Трима от вас ще спечелят двоен пропуск за Балканския винен фестивал, който ще се проведе на 18 и 19 май. Печелившите ще обявим на 16 май (четвъртък) на обяд. С печелившите ще се свържем по e-mail, за това моля да оставяте e-mail адреси, които проверявате често.

За ваше улеснение ви даваме линк с информация за Balkans International Wine Festival 2013, където можете да намерите информация, която да ви помогне в отговора на въпроса.

Не забравяйте и да харесате страницата ни във фейсбук – https://www.facebook.com/Merudia.bg

Успех!

 

Скъпи приятели,

нашата съвместна игра с BIWC2013 приключи.
Тримата печеливши, които ще получат по по един двоен вход за двама за Балканския винен фестивал на 18 и 19 май са:
 
Любомир Ангелов
Mariana Krapusheva
Tanya Dinkova.
 
С тях ще се свържем по имейл, за да уточним как да си получат наградите! На всички други пожелавам успех в нашите следващи игри, които предстоят съвсем скоро!
Поздрави!
Виолета
10 отговори
 1. Katia Ivanova
  Katia Ivanova says:

  Master of Wine е винен експерт – квалификация, дадена от Institute of Masters of Wine. Той познава в детайли технологията и заедно с това има специализирани познания върху историята, географията, вкуса и икономиката на лозата и виното.

  Отговор
 2. Tsvetomira Stoyanova
  Tsvetomira Stoyanova says:

  квалификация, която се издава от The Institute of Masters of Wine в Обединеното Кралство. Квалификацията Master of wine във винената индустрия се смята за един от най-високите стандарти по отношение на професионални знания във винения свят.

  Отговор
 3. Tanya Dinkova
  Tanya Dinkova says:

  Квалификацията „Master of wine“ се свързва с един от най-високите стандарти за познания в областта на винената култура.
  Това е човек, който чрез строга проверка е демонстрирал задълбочени познания по всички аспекти свързани с виното и умения да комуникира ясно това знание.

  Тези специалисти участват в свързването на различните винени общности и активно насърчават другите да развиват знания в областта.

  Отговор
 4. Margarita Borisova
  Margarita Borisova says:

  „Master of wine“ е квалификация, а не академична титла за знания по отношение на виното. Няма българин, който да е master of wine все още…

  Поздрави,
  Марго

  Отговор
 5. Mariana Krapusheva
  Mariana Krapusheva says:

  Квалификацията master of the wine във винарската индустрия се счита като един от най-високите стандарти на професионаллна компетентност. Издава се от института на майсторите на виното в Обединеното кралство.

  Отговор
 6. Любомир Ангелов
  Любомир Ангелов says:

  „Master of Wine“ – Майсторът на Виното

  Това е квалификация за висок стандарт в областта на вино-културата. Издава се на успешно издържалите обучение в този сектор.
  Това е квалификация на Institute of Masters of Wine – основан 50-те години на 20 в., в Лондон, където е позициониран и до днес!

  Поздрави и успех на фестивала!

  Отговор
 7. Станислав Карастоянов
  Станислав Карастоянов says:

  Master of wine е специалист на тема вина, който има квалификация от The Institute of Masters of Wine в Англия.

  Отговор
 8. Emilia Nedelcheva
  Emilia Nedelcheva says:

  Майстор на Wine (MW) е квалификация (не академична степен), издадена от Института на майсторите на виното в Обединеното кралство. Квалификацията MW, обикновено се счита в винарската индустрия като един от най-високите стандарти на професионална компетентност.

  Отговор
 9. Роксана Бобева
  Роксана Бобева says:

  Master of wine (в свободен превод винен експерт) е по-скоро титла, която може да бъде придобита след успешно полагане на неакадемичен изпит в Insitute of Masters of Wine (свободен превод – института на винените експерти) в Лондон, който от своя страна е организация с нестопанска цел, първоначално учредена за насърчаване на уменията на британските служители в този бранш чрез специализирано обучение. И до днес институтът е добре познат образователен център на международната винена индустрия.

  Отговор

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *