Идеята за рецепта за тарта с домати и наденица дойде миналата неделя, докато бях на басейн в Банкя. Слънцето печеше в очите ми, аз не исках да слагам очила, за да не се отбележат и използвах списание Good Food да си правя сянка докато го преглеждах. Разглеждайки списанието попаднах на рецепта за лятна тарта с домати и песто.Картинката беше изключително апетитна и си помислих, че ако все пак сложа наденица вместо песто на домашните ще им допадне повече.
Започваме с рецепта за блата за тарта и по-специално с приготвяне на тесто за тарта.
Pin It
Имах подобна идея, но не знаех, дали ще ми се получи тартата, но вече събрах смелост, като гледам как изглежда при теб 🙂
Здравей, Маргарита! Няма от какво да сте е страх! Важно е забавлението в кухнята! Експериментирай на воля и се наслаждавай на това, което правиш! Това е сигурният начин да ти се получават рецептите! Успех!