Пролетта и лятото са сезоните за студени супи. Да, но не можем да ядем таратор всеки ден все пак, колкото и да е горещо.
Ето едно предложение за таратор, но вместо краставици – използваме маруля.
Таратор с маруля Recipe

От 05/20/2012
Публикувано на :- Брой / порции: 3-4 Servings
- Подготовка: 15 минути
Пролетта и лятото са сезоните за студени супи. Да, но не можем да ядем …
Необходими продукти
- 1 крехка маруля
- 3 кофички кисело мляко
- сол
- 1 щипка прясно смлян бял пипер
- 3-4 скилидки чесън
- смлени орехи по желание
- магданоз за декорация
- 1 ч.ч. студена вода
- 3 с.л. олио
Приготвяне
- Марулята се измива добре и нарязва на ситно.
- По желание се добавят смлени орехи и се декорира с магданоз.
- Разрежда се с 1 ч.ч. студена вода.
- Прибавят се счуканите скилидки чесън и олиото и сместа се разбърква. Ако спазвате строг пост и не искате да употребявате олио - може и без него.
- Course: Супи
WordPress Recipe Plugin by ReciPress
Напиши коментар
Want to join the discussion?Feel free to contribute!