Всеки обича признания за това, което прави. Още повече, когато влага време, усилия и много, много любов. Поредното признание за всичко, което правя по кулинарния блог merudia.bg дойде с поканата на редакторите от списание Меню да бъда гост да юнския им брой.

5 минутният ми ентусиазъм от поканата им бързо се изпари след като за кратко време трябваше да измисля три степенно меню, а ми предстоеше пътуване. Темата на списанието беше Гърция с нейната богата средиземноморкса кухня, апетитната морска храна и дъх на узо. Реших да остана в кухнята на Европа, максимално близко до Гърция и заложих на средиземноморско меню –  салата с рукола и печени домати с пармезан, агнешко по марокански със зеленчуци и кускус и реден чийзкейк. Надявам се да ви допаднат идеите!

Истината е, че този пост закъсня една идея…  Но покрай еуфорията по годежа с Деан и всички хубави неща, които ми се случиха напоследък реших, че така и така съм се забавила с това да ви се похваля за гостуването в списание Меню, поне да изчакам рецептите да излязат в онлайн изданието на списанието, за да видите уникалните снимки на ястията.

spisanie_Menu_06_2013   spisanie_Menu_june_2013

Enjoy!

Вижте още:

Кулинарен туризъм и вкусни дестинации – интервю по БТВ

Мерудия.бг на гости на „Вашето гурме“ във вестник Преса

Мерудия.бг и рецепти за кестени във вестник „Всичко за семейството“

 

0 отговори

Напиши коментар

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *